• Activiteiten en nieuws

 • Mooie derde plaatst voor onze leden van het Walking Football

  Op 29 december besloten onze leden van het Walking Football-team deel te nemen aan een opwindend toernooi dat werd georganiseerd door de Voetbal Party Regio Cup, in samenwerking met ZVV BE'79.

  Het toernooi vond plaats in de sfeervolle omgeving van De Wetering in Loon op Zand. Het team was vol enthousiasme en vastberadenheid om een geweldig resultaat neer te zetten.

  Gedurende de ochtend liet het team zien dat leeftijd geen belemmering is voor passie en vaardigheid. Met tactisch inzicht en een goede samenwerking wisten de spelers een welverdiende derde plaats te behalen in het toernooi. Het publiek juichte hen toe terwijl ze het beste van zichzelf gaven op het veld.

  Na de sportieve prestaties was het tijd voor de welverdiende derde helft, waarin de spelers en overige aanwezige samenkwamen voor gezelligheid en samenhorigheid. De sfeer was uitbundig. De manen genoten van het moment, deelde verhalen en maakte plannen voor toekomstige evenementen.

  Al met al was het een gedenkwaardige dag voor het Walking Football-team, niet alleen vanwege het mooie resultaat op het veld, maar ook vanwege de waardevolle momenten van verbondenheid en vriendschap die werden gedeeld tijdens het gezellige samenzijn na het toernooi.