• Tilburgse Ereprent

    Op zaterdag 10 september 2022 ontvingen wij de Tilburgse Ereprent. Locoburgemeester Maarten van Asten reikte de ereprent uit aan onze voorzitter. De ereprent ontvingen we in het kader van ons 125 jarig bestaan. Vereniging Willem II werd opgericht op 12 augustus 1896 en is daarmee de oudste voetbalclub van Tilburg.

    De heer Van Asten excuseerde zich dat door een communicatie stoornis ze niet aanwezig waren op onze receptie. De Tilburgse Ereprent is een gemeentelijke onderscheiding die kan worden toegekend aan bedrijven en organisaties die een bestaansjubileum vieren van 50 jaar of meer. 

    De Tilburgse Ereprent staat symbool voor de waardering en trots van de gemeente en is voor de jubilerende bedrijven en organisaties, vanwege de gekozen kunstvorm (grafische prent), uitermate geschikt om op te hangen en te tonen aan medewerkers, leden, klanten, relaties en bezoekers. Het ontwerp is van de Tilburgse kunstenares Janine Hendriks van Kaftwerk.