• JO9-1 KAMPIOEN in de HOOFDKLASSE!

    Willem II JO9-1 speelde in de laatste periode in een sterke en de moeilijkste competitie, namelijk de hoofdklasse. Dit was nieuw en spannend voor de jongens. Inmiddels kan wel gezegd worden dat er een heel hecht team staat, zowel op het veld als naast het veld. Dát is het grootste succes van dit team volgens de coach! Want tijdens de wedstrijden gaan de jongens voor elkaar door het vuur en spelen ze fantastisch samen om iedere wedstrijd tot een goed einde te brengen. Bij zowat elke wedstrijd werden er complimenten gegeven door de tegenstander! Van de 9 wedstrijd in de hoofdklasse is er maar 1 verloren! De coach was uiteraard ontzettend trots op zijn jongens dat ze kampioen zijn geworden.

    Wat uniek is aan dit team is dat er meerdere trainers en supporters van onze vereniging komen kijken en genieten van het spel die deze 8-jarige toppers laten zien.

    Willem II JO9-1 met hun coach Mohammed Boutaibi sluiten dit succesvol seizoen af dat niet alleen goed, maar vooral ook met heel veel plezier samen heeft gevoetbald. Op naar een nieuwe uitdaging volgend jaar als JO10-1!