• Jubileumfeest

  Onze club bestaat 125 jaar! Opgericht in 1896, behoort de Vereniging Willem II tot grondleggers van de voetbalsport in Nederland. Dit bijzondere jubileum vieren we aan het einde van het seizoen, op 1e Pinksterdag.

  Op zondag 5 juni 2022 organiseren we een feestdag op onze accommodatie ‘Noorderpark’. In de ochtend zijn er voetbalspellen, een stormbaan en opblaasboarding, plus een FIFA toernooi voor onze jeugdleden. In de voormiddag staat een speciale voorstelling van de Corpo Máquina Society (“Football meets dance”) op het programma. Ook spelen we een jubileumwedstrijd tegen ‘Oude Glorie’, een team van oud-profvoetballers van Willem II. Daarna houden we een afsluitende borrel op het terras en in het paviljoen.

  Omstreeks 19.00 uur begint het avondprogramma. We starten met een receptie die overgaat in een spetterende feestavond met dj’s en livemuziek. Genoeg redenen dus om deze feestdag niet te missen!

  Datum:           5 juni 2022

  Locatie:          Sportcomplex Noorderpark, Heikantlaan 110, Tilburg

  We hebben er erg veel zin in! We hopen dat iedereen die bij onze vereniging op wat voor manier dan ook, betrokken is of is geweest, in de gelegenheid is om bij dit jubileum aanwezig te zijn. Graag nodigen wij jullie uit om samen met ons dit feest te vieren en te proosten op 125 jaar Willem II.

  Met sportieve groet,

  Bestuur en Jubileumcommissie

  Vereniging Willem II