• Gino Santi

    Op de voorzijde van de shirts van onze seniorenteams, prijkt sinds het begin van dit seizoen de naam van Gino Santi.

    Dit klassieke merk herenondergoed is uitsluitend verkrijgbaar bij www.UnderwearMan.nl, de site voor al jouw ondergoed en onderbroeken online. Zij bieden een brede collectie ondergoed voor dames, mannen en kinderen. Trendy Underwear, basic onderbroeken, kinderondergoed, sokken, zwemkleding, hemden of t-shirts, de UnderwearMan heeft het allemaal !

    De aangeboden producten zijn geselecteerd op stijl, comfort en kwaliteit. Je vindt er ondergoed van verschillende merken zoals: Björn Borg, Calvin Klein, Diesel, Hugo Boss, Ten Cate, Sloggi, Jockey, Schiesser Uncover, MuchachoMalo, Triumph, Giovanni Underwear, Puma, Funderwear, Sanetta, Suaque, Frogs & Dogs en natuurlijk Gino Santi.

    Verder wordt uit voorraad geleverd, waardoor je als klant snelle leveringstijden kunt verwachten. Daarnaast is er een goede klantenservice. Dit betekent dat wanneer je niet tevreden bent over je aankoop, je deze binnen veertien dagen kunt retourneren (mits onbeschadigd, ongewassen en met originele labels en verpakkingen).

    Kortom: een mooi merk op het mooiste shirt van Nederland !