• Beleef “Leev’ hoezee, 125 jaar Willem II” online    Vanaf onze 125ste verjaardag tot eind november bezochten duizenden bezoekers onze unieke expositie Leev’ Hoezee, 125 jaar Willem II in de Bibliotheek LocHal. Aan de bijzondere expositie kwam een einde, maar gelukkig kun je ‘m vanaf nu online bezoeken!
     
    Middels de informatieve en interactieve expositie kwamen Willem II’ers, Tilburgers en andere liefhebbers nog meer te weten over onze rijke clubhistorie. De herschreven ontstaansgeschiedenis, het postduivenkampioenschap in 1916 en clubiconen zoals Harry Mommers tot Jordens Peters verdienden in de expositie allemaal een podium.
    Meer dan 20.000 liefhebbers namen een kijkje in de LocHal. Wil je de expositie (nog eens) bezoeken? Wandel via onderstaande button digitaal door de jubileumexpositie!
    Ga naar de site:  https://www.willem-ii.nl/artikel/beleef-leev-hoezee-125-jaar-willem-ii-online