• PVKT Aftrapweekend

    Na een week uitstel, starten we het komende weekend van 9 en 10 oktober met de jaarlijkse PVKT seizoenopening. Het Positief Voetbal Klimaat Tilburg (PVKT) is een samenwerking tussen de amateurclubs in Tilburg, de gemeente Tilburg, de scheidsrechters van de COVS en de KNVB. Samen werken aan een Positief Voetbalklimaat, dat is wat we bij onze vereniging belangrijk vinden. Tijdens het Aftrapweekend zijn er daarom extra activiteiten rondom sportiviteit en respect. We geven uitleg, delen gadgets uit als stimulans en herinnering, en de oudere jeugdteams krijgen teamtassen met het logo van PVKT erop. De spelers van alle teams (jeugd en senioren !!) worden uitgenodigd om elkaar vooral ‘prettige wedstrijd’ te wensen, terwijl bij de jongere teams de ouders net zo goed meedoen! Groene kaarten zijn er voor de sportiefste speler of toeschouwer. Maak er samen een leuke wedstrijd van!