• AH voetbalpassie- Eindsprint

  AH voetbalpassie - Eindsprint

   

  Voetbalpassie is in volle gang. Ook bij Willem II wordt gespaard door leden en hun familie en vrienden. Hoe meer mensen sparen voor onze vereniging, hoe hoger het gespaarde bedrag kan oplopen. Het is wel belangrijk om deze week de volle spaarkaarten te verzilveren. Spaarkaarten kunnen worden verzilverd in de AH-app, door het bedrag te kiezen dat je wilt doneren aan onze club favoriete club. Ons spaardoel is een set aluminium trainingsdoeltjes. Met een tussenstand van EUR 639 is dit al bijna gerealiseerd !!​​​​​

   

   

   

  Voetbalpassiepunten sparen
  Sparen voor Voetbalpassie is heel eenvoudig. In de AH-app kan iedereen zijn deelname bevestigen en jouw club als favoriet kiezen. Bij iedere €1 aan deelnemende producten worden er al Voetbalpassiepunten gespaard. Je kunt Voetbalpassiepunten sparen op onder meer het gehele assortiment fruit en groente, de gehele brood afdeling en veel A-merkproducten.

  Spaar nu dubbel zo snel op alle groente en fruit!
  Vanaf nu spaar je dubbel zo snel op alle groente en fruit. Je ontvangt twee Voetbalpassiepunten bij iedere € 1,- aan groente en fruit. Dat gaat lekker snel! Dus doe nog t/m 3 oktober boodschappen en help jouw club aan extra inkomsten.

  Eindsprint
  Dit is de laatste week van de actie, dus is het nu zaak voor iedereen die mee spaart om de spaarkaarten te verzilveren. En om andere leden, maar ook hun familie, vrienden en kennissen aan te moedigen om nog mee te sparen! 

  Veel succes met de eindsprint!