• Vereniging Willem II zoekt Technisch Jeugd coordinator

  Vereniging Willem II zoekt Technisch jeugdcoördinator

  Taken

  De amateurvereniging Willem II is op zoek naar een eindverantwoordelijke voor de uitvoering van het technisch jeugdbeleid van haar jeugdafdeling. Tot de hoofdtaken behoren de begeleiding van de jeugdtrainers en leiders op het voetbaltechnisch vlak. Verder stuur je de coördinatoren per leeftijdscategorie aan. Daarvoor bezoek je regelmatig trainingen en wedstrijden van de gehele jeugdsectie, en overleg je met de Jeugdcommissie en hoofdtrainer over de gang van zaken binnen de jeugdsectie en de doorstroming naar de seniorenafdeling. 

  Schakel met buurt

  Samen met ForwArt zet de vereniging in op een intensieve samenwerking met de buurt Stokhasselt. Jij bent daarin een verbindende schakel: samenwerken met Buurtsport, contactpersoon voor het organiseren van ForwArt activiteiten en het stimuleren van jongeren (jongens en meisjes) om lid te worden van Willem II Tot slot stimuleer je de participatie van ouders en wijkbewoners in de vereniging, dan wel de gebruikmaking van het complex voor (sport)activiteiten.

  Kwaliteiten en diploma’s

  Onze ideale kandidaat is communicatief zeer vaardig en heeft een netwerk in de buurt Stokhasselt. Je hebt een voetbalachtergrond en bent bij voorkeur in bezit van trainersdiploma (of hebt de bereidheid tot volgen van een cursus. Door onze samenwerking met ForwArt zijn we met name op zoek naar iemand die het initiatief neemt en een voortrekkersrol kan vervullen.

  Vergoeding

  Voor deze functie wordt een passende vergoeding verstrekt. Je start in augustus 2021 met een proefperiode van 3 maanden. Na een wederzijdse evaluatie wordt een contract opgesteld voor een periode van 3 jaar

  Schriftelijke reacties kun je sturen naar:       info@willem2.net  

  Graag zien wij op korte termijn een reactie tegemoet.