• Willem II maakt werk van trainersbegeleiding

    Trainers hebben direct invloed op het sportplezier van de spelers. Om onze trainers met nog meer plezier en vertrouwen training te laten geven, zijn we een samenwerking aangegaan met de gemeente Tilburg. Eén van de sportpedagogen is een aantal trainersbegeleiders aan het opleiden, die op hun beurt de begeleiding van trainers binnen onze vereniging gaan verzorgen.

     Deze trainersbegeleiders zijn zes van onze eigen leden. Jullie zullen hen regelmatig langs de lijn zien tijdens trainingen, zodat zij de aangeleerde theorie in de praktijk kunnen oefenen. Wanneer zij dit helemaal in hun vingers hebben, staan ze klaar om onze (jeugd)trainers te begeleiden.

    “Wat gaat er al goed en wat kan er nóg beter?”, is de hoofdvraag bij deze begeleiding. Hierdoor krijgen al onze trainers nog meer plezier en vertrouwen in het geven van trainingen - en het coachen tijdens wedstrijden.

    Onze vereniging werkt hiermee aan een Veilig en Plezierig Sportklimaat voor al onze leden. Wij hebben alle vertrouwen in onze trainersbegeleiders en wensen hen veel succes!