• Einde Trainerschap

    Aan het einde van dit seizoen 2020-2021 gaan de wegen van trainer Mustafa Demirtas en Willem II scheiden, zo heeft het bestuur van de amateurvereniging besloten. Een lastig besluit, want Mustafa was met een dienstverband van 6 jaar, vergroeid met de club. En voordien als trainer van de sv Nordea ook al werkzaam op het sportcomplex Noorderpark. Een graag geziene trainer bovendien, zowel bij spelers, kader en leden, als ook bij tegenstanders. Mustafa heeft zich altijd met hart en ziel voor de club ingezet en, soms onder lastige omstandigheden, altijd geprobeerd het sportief maximale uit een spelersgroep te halen. Hopelijk gaan we de competitie in het nieuwe jaar 2021 nog opstarten, zodat Mustafa zijn trainerschap op een mooie manier bij onze club kan afsluiten. Het bestuur zal de komende maanden gebruiken voor het aanstellen van een nieuwe trainer voor de zaterdag 1 selectie.