• Trainersnieuws

    Trainersnieuws

    Met ingang van het nieuwe seizoen vinden een aantal wijzigingen in de structuur van onze vereniging plaats. De vereniging Willem II zal in het nieuwe seizoen 2017-2018 alleen in de zaterdagcompetitie met een standaard team deelnemen. Het huidige zondag 1 houdt dan op te bestaan. Verder heeft de trainer van zaterdag 1, Leo van Wijk, te kennen gegeven zijn functie aan het einde van dit seizoen neer te leggen. Een seizoen dat, indien de huidige prestatiecurve wordt doorgetrokken, met het kampioenschap in de 4e klasse gaat eindigen! Na gesprekken met diverse kandidaten, heeft het bestuur besloten zijn opvolger intern te benoemen. Mustafa Demirtas maakt de overstap vanuit de zondagtak en zal in het komende seizoen aan het roer staan bij zaterdag 1. Wij wensen Leo en Mustafa veel succes in de komende tijd.