• header1.jpg

    Het seizoen 2015-2016 gaat beginnen en het bestuur had graag alle teams van Willem II in een nieuw tenue laten starten. Helaas kampt de kledingleverancier met vertraging, waardoor de tenues pas later in de maand september beschikbaar zijn. Met wat improvisatie proberen we alle senioren- en jeugdteams van een Willem II tenue te voorzien. Dit kan het bekende tricoloreshirt zijn, maar ook een “uit”-tenue, of zelfs een combinatie hiervan. Voor ieder team staat inmiddels een teamtas klaar. Graag ieder begrip voor deze situatie.

    Verder hebben onze vrijwilligers nog tenues in reserve voor het geval dat de maten van de tenues niet goed zijn. De leiders van de teams kunnen zich melden in de bestuurskamer om dit op te lossen.

    Tot slot: nader bericht over de nieuwe tenues volgt zo spoedig mogelijk.