• Afscheid Tonnie

    Afscheid Tonnie

    Tijdens de gezellige Dank-U-Wel middag hebben we samen het seizoen 2022-2023 afgesloten. Voor Tonnie was het de laatste keer: na 30 jaar kantinediensten te hebben gedraaid, nam zij nu afscheid. In die tijd werd Tonnie achtereenvolgens bij JPS (begonnen in 1993) , Nordea en Willem II, het gezicht van de verenigingen. Met de name de zaterdag was haar dag - en stond zij paraat om iedereen van koffie, bier, fris en snacks te voorzien. Maar ook bij feesten, toernooien, jubilea, bingo’s en andere verenigingsactiviteiten, was ze steeds van de partij. Vele uren spendeerde zij op die manier bij de voetbalclubs. Nu komt daar dus een einde aan. Heel jammer, maar ook zeer begrijpelijk. Bedankt voor al die jaren Tonnie en hopelijk tot ziens op ons sportcomplex, maar dan niet als gastvrouw maar als bezoeker – en dus aan de andere kant van de bar 😉