• SPECIAAL VOOR LEDEN WILLEM II

  Mijn naam is Joey Verhoeven, 42 jaar oud en woonachtig in Tilburg Reeshof.
  De meeste zullen me wel kennen als de verzorger, masseur en hersteltrainer van het 1ste zaterdag selectie-elftal.  Ik ben elke zaterdagmiddag aanwezig voor de verzorging bij zowel thuis -als uitwedstrijden.

  Op doordeweekse dagen kunnen de selectiespelers, maar ook alle andere actieve voetballeden van WII, in mijn fysiopraktijk in de Reeshof terecht.

  Vanaf 1 augustus 2023 start ik met een eigen sport-, fitness- en revalidatiecentrum:

  F & F SPORTIEF      Dragonstraat 7,  5044 HR  Tilburg

  De locatie is dusdanig groot (ruim 1300 vierkanter meter) dat hier volop kan worden gesport, terwijl er ook ruimte is voor behandelingen op maat - met de daarbij horende herstel-en revalidatie trainingen. Verder zijn Personal Trainingen (PT) dagelijkse bezigheden in onze gym; net als vrij fitnessen, cardio training, groeps- en danslessen voor jong en oud, en budolessen in de dojo’s. Als je bij ons komt sporten, kun je (op afspraak) onbeperkt en gratis van diverse soorten massages, waaronder sportmassage, gebruikmaken. Plus is er sportfysiotherapie en herstel- en  revalidatietraining op maat !!!

  In ons sportcentrum hebben we alles bij de hand en de sfeer zal erg goed zijn. Het pand krijgt wat extra aanpassingen zodat we eind augustus officieel open gaan. We hopen jullie allemaal te ontvangen op onze topsportlocatie  in Tilburg West.

   SPECIAAL VOOR LEDEN VAN WILLEM II AMATEURS

  Neem eens een kijkje op de website van onze sportschool: https://ffsportief.com/. Mocht je vragen of interesse hebben, dan kun je altijd bellen of mailen.

  LET OP: Wil je gebruik maken van de faciliteiten op de sportschool en ben je lid van Willem II (amateurs), dan krijg je maar liefst 50% korting op je abonnement tot januari 2024 !!!!

  Ben je benieuwd en geïnteresseerd? Dan bel of mail met ons en maak een afspraak.

  Uiteraard kan je mij ook elke zaterdagmiddag aanspreken bij club.

  Met sportieve groet,

  Joey Verhoeven

  M: 06 5163 5367

  E: info@ffsportief.com

  F & F SPORTIEF