• Vernieuwing kantine

    Binnenkort vinden er kluswerkzaamheden plaats in onze kantine. Bij het 125 jaar jubileum heeft de vereniging een zeer mooie gift ontvangen vanuit de Koningsclub van Willem II. Dit geld heeft het bestuur gereserveerd voor een bestemming ten gunste van heel de vereniging. Besloten is de kantine te “upgraden”.  

    De firma Marcelis gaat de bar en het cafetaria voorzien van een hedendaagse uitstraling. We starten op zondagmiddag 20 november, waarbij de kantine dan om 15.00 uur sluit. Daarna is ongeveer een week nodig: de kantine zal in week 47 in de avonduren niet geopend zijn.

    Volgens de planning gaat de vernieuwde kantine dan in het weekend van 26 en 27 november weer open. In de weken er na gaan nog schilderwerkzaamheden plaatsvinden, zodat we na de winterstop de volledig vernieuwde kunnen heropenen.