• Start trainingen

    De vakantie is nauwelijks begonnen, maar we krijgen al vragen wanneer de trainingen voor het nieuwe seizoen gaan beginnen. Dat duurt nog even want vanwege de jubileumactiviteiten zijn de velden wat later in onderhoud gegaan. De gemeente hanteert een termijn van minimaal 10 weken voor het inzaaien van de velden. Deze zijn bovendien niet allemaal tegelijk beschikbaar. Daarnaast beginnen de scholen weer pas op 5 september en heeft het weinig zin om slechts met een paar spelers aan de trainingen te beginnen.

    De zaterdag 1 selectie heeft langer doorgetraind en start op dinsdag 23 en donderdag 25 augustus met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

    In de week er na, vanaf maandag 29 augustus, beginnen we met de trainingen voor onze jeugdteams en overige senioren.

    De trainingstijden en veldindeling worden via de trainers app-groep verstuurd.