• Jubileum Feest

    Op 5 juni jl. werd het 125-jaar bestaan van onze vereniging gevierd. Na ruim een half jaar uitstel vanwege Covid, stond een groot aantal activiteiten gepland. Onze vrijwilligers waren op zaterdag en de zondagochtend al vroeg op het complex ter voorbereiding: de kantine, het terras en het complex werden versierd met slingers en ballonnen, een feesttent aan de kantine geplaatst, het meubilair en de bar ingericht, etc. Met name de opblaasattracties in de vorm van een stormbaan, een voetbalveld met boarding en een grote “op de stropdas”-pop kostten de nodige kruim. Uiteindelijk stonden alle spellen klaar en konden de team uit de onderbouw het circuit, spel voor spel afwerken. Ondertussen speelde de jeugd uit de bovenbouw op diverse schermen in de tent een eigen FIFA toernooi. Tijdens de eerste pauze kwam mascotte Kingo alle bedrijvigheid bekijken en konden de teams met hem op de foto. Na de tweede spellenronde was er voor iedere deelnemer friet en een snack. Toen iedereen goed en wel onder de luifel zat te eten, begon het weer te betrekken en werd het helaas niet meer droog. Zo werden de dansvoorstellingen van Corpo Maquina Society onder de grote parasols gehouden (https://corpomaquina.nl/). Niet helemaal als gepland, maar niet minder mooi en zeer goed geslaagd!

    Daarna hield het op met zachtjes regenen en brachten de plensbuien het doorgaan van de jubileumwedstrijd in gevaar. Met wat uitstel werd het toch weer wat droger en kon de wedstrijd tegen de Oude Glorie toch doorgang vinden. Door het slechte weer was het aantal toeschouwers helaas erg laag. Jammer want ons combinatieteam, met spelers uit diverse seniorenelftallen, bood prima  tegenstand. Op het goed bespeelbare veld werd leuk en sportief gevoetbald en met de einduitslag van 1-2, konden beide teams leven. Na een warme douche, was het in de kantine met de oud-profs nog erg gezellig.

  • Om 19 uur was het tijd voor de officiële jubileumreceptie. Naast de genodigden ware diverse leden van de partij. Voormalig Willem II voorzitter Hans Visser bracht als cadeau vanuit de sportfederatie NKS, een fraaie bokaal mee. De diamanten vorm benadrukt het unieke 125-jarig jubileum van onze vereniging. Daarnaast ontving het bestuur van Martin van Geel, algemeen directeur van de BVO Willem II, een donkerblauw bord met alle logo’s van de club. Dat krijgt een prominente plaats op onze accommodatie!

  • Aansluitend op de receptie ging de feestavond van start. Onder toeziend oog van de aanwezigen, werden aan diverse jubilarissen de clubspelden wegens 25 tot zelfs 60 jaar lidmaatschap uitgereikt. Ook op de feestavond viel het aantal leden tegen. Jammer, want degenen die er wel waren hadden een prima avond. Iedereen bedankt voor de belangstelling ! Met name aan onze vrijwilligers die keihard hebben gewerkt om alle festiviteiten mogelijk te maken. Merci, geniet nog even na tijdens de zomerstop - en dan weer tot snel op ons sportcomplex !