• Hulp Gevraagd!

  Bij onze vereniging willen we alle leden plezier in het voetballen aanbieden. Niet alleen op het veld, maar ook voor en na de wedstrijd en trainingen. De kantine is bij uitstek de plaats om gezellig te kletsen en samen iets te eten of drinken.

  Echter, dat kan alleen als we voldoende personeel hebben om achter de bar en in het cafetaria te staan. Nathalie, één van onze steunpilaren, gaat stoppen. We zijn dus hard op zoek naar een vervanger (m/v). Het liefst meerdere mensen die een dagdeel horecadienst voor hun rekening nemen.

  Wie helpt mee aan een fijne sfeer en gezelligheid in onze kantine? Dat is superbelangrijk voor een mooi verenigingsleven!

  Help jij zelf mee, of ken je iemand die hier interesse in heeft?

  Willem II betaalt een vrijwilligersvergoeding voor de werkzaamheden in de horeca. Ervaring is niet vereist; je krijgt een interne opleiding.

  Aanmelden bij Adwin via smeulders@willem2.net, of loop even binnen in het Secretariaat of de kantine !