• Controle Toegang Bewijs Verplicht

  Om te mogen sporten moet je vanaf zaterdag gevaccineerd zijn, over een negatieve coronatest beschikken of antistoffen hebben opgebouwd na een eerdere positieve coronatest.
   
  Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen van het kabinet, gelden met ingang van 6 november 2021,  de volgende maatregelen bij Vereniging Willem II:
   
  Voor de kantine en het terras gelden dezelfde regels als voor de horeca:  voor toegang is een coronatoegangsbewijs (CTB) nodig voor iedereen vanaf 18 jaar.
   
  Voor toegang tot de kleedkamers en toiletten (en de kleedkamergang) is een eveneens CTB nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder. Voor sporters van 18 jaar en ouder zonder coronatoegangsbewijs betekent dit, dat zij zich thuis dienen om te kleden en te douchen - en ook thuis van het toilet gebruik moeten maken. Daarnaast vragen wij onze jeugdleden bij trainingen nog steeds zo min mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers en thuis om te kleden en te douchen.
   
  Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, zoals trainers, coaches, teamleiders en andere vrijwilligers, geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen om hun functie uit te oefenen. Dat betekent o.a. dat trainers/coaches naar de kleedkamer van hun team mogen zonder coronatoegangsbewijs, maar voor de kantine wel een coronatoegangsbewijs nodig hebben.
   
  Behalve op het terras is er buiten, dwz het parkeerterrein en langs/op de sportvelden, geen coronatoegangsbewijs nodig.
   
  Wij doen een dringend beroep op onze leden, gasten en het publiek om zelf verantwoordelijkheid te nemen en de  binnenruimtes (waaronder de kleedkamers en kantine) niet te betreden zonder coronatoegangsbewijs. Maak het de vrijwilligers van de club die hier op moeten toezien, niet onnodig moeilijker dan het al is.
   
  Heb je klachten die kunnen wijzen op corona? Blijf thuis en laat je testen! Houdt je verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.