• 125 jaar Willem II - 12 augustus 2021

    Op donderdag 12 augustus a.s. bestaat onze vereniging 125 jaar. Een schitterend jubileum dat we als Willem II’ers samen vieren. De betaald voetbalorganisatie trapt het feestjaar af met de presentatie van het jubileumboek en een expositie in de LocHal in het centrum van Tilburg. Daarnaast zijn nog diverse andere activiteiten opgezet voor de fans van de tricolores. Zie ook : https://www.willem-ii.nl/artikel/aftellen-naar-125-jaar. Dus ga vooral kijken in de LocHal naar de rijke historie van Willem II.

    Ook bij onze eigen vereniging gaan we er een groots jaar van maken. Helaas worden we hierbij gehinderd door de onzekerheden met betrekking tot Covid19 restricties. Dat was ook de reden om onze, in september geplande feestdag, te verschuiven naar 1e Pinksterdag op 05 juni 2022. Zo lang hoeven we gelukkig niet te wachten voordat we elkaar bij de vereniging kunnen ontmoeten. Eind augustus starten de trainingen en gaat de kantine weer open. Dan is tijd om samen een balletje te trappen, bij te kletsen en van de 3e helft te genieten. Kortom: om het verenigingsgevoel te ervaren, het verse gras te ruiken en het biertje te laten smaken.

    Daarnaast worden bij aanvang van dit seizoen alle teams van nieuwe wedstrijdshirts voorzien en wordt de jeugdsectie netjes aangekleed. Zo kunnen we laten zien dat we trots zijn op onze clubkleuren en dat we samen de vereniging Willem II vormen. Samen, want dat is de kracht van onze club: spelers, leiders, trainers, vrijwilligers, ouders, supporters, kader en bestuur – al 125 jaar en hopelijk nog heel lang in de toekomst! Tot snel op ons sportcomplex Noorderpark.