• Beker komt weer thuis

    In onze bestuurskamer hangt een officiële KNVB oorkonde van het Nederlands kampioenschap voor amateurteams. Gewonnen door onze vereniging in het seizoen 1994-1995.

    De bijbehorende beker was al ruim twee decennia zoek. Totdat oud-voorzitter Frans Nabbe, in het kader van zijn werkzaamheden rondom het 125 jaar jubileum van Willem II, eens goed in zijn archiefkasten dook. Dit leverde mooie verhalen en anekdotes op, die o.a. zijn opgenomen in het onlangs gepresenteerde stripboek over de historie van de club. Zie ook https://www.willem-ii.nl/artikel/presentatie-jubileumstripboek. Maar ook de officiële kampioenschapsbeker! Frans kwam de beker deze week persoonlijk overhandigen. De beker is nu weer “thuis” bij de vereniging die deze destijds heeft gewonnen. Uiteraard krijgt de beker een ereplaats, naast de al genoemde oorkonde, in onze bestuurskamer.