• Zomerstop en start nieuwe seizoen

  Al ruim een jaar ligt de voetbalcompetitie zowat helemaal stil. Bij onze vereniging zijn we bij de jeugdsectie zo goed en zo kwaad als het kon doorgegaan met trainen en interne wedstrijden, maar voor veel seniorenvoetballers lag het sportieve én sociale leven maandenlang plat. In de laatste weken van het seizoen konden we voor hen nog twee zeer geslaagde 7*7 toernooien organiseren. Zaterdag 3 juli jl. speelde de zaterdagselectie nog een oefenduel tegen de profs van Willem II. Dat was zowel ter afsluiting van dit jaar, als een soort kick-off voor het komende 125-jaar jubileumseizoen. Zie het verslag en de foto’s elders op de site.

  Achter de schermen draait de club echter gewoon door. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe indelingen van de teams en competities, trainingsschema’s, etc. Deze worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Ook wordt een inventarisatie gemaakt van (de maten van) de tenues waarin we het komende seizoen gaan spelen. Bij de senioren zijn deze allemaal van sponsornamen voorzien, bij de jeugdsectie kunnen we nog shirtsponsors gebruiken. Weet je iemand, of heb je met jouw bedrijf interesse om op het mooiste shirt van Nederland te prijken? Neem dan contact op het Adwin via 06-26812743 of email: smeulders@willem2.net

  Na de zomervakantie hoopt de grote vereniging de schade op sportief en sociaal vlak - voor zover mogelijk - dubbel en dwars goed te maken. We gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk leden achterstallig voetbalplezier te laten inhalen. De selectieteams ZA1 en VR1 beginnen op dinsdag 17 augustus met hun voorbereiding. De overige senioren en jeugdteams starten op maandag 23 augustus met hun trainingen. Onder voorbehoud van Covid-19 restricties, gaan de kantine en het terras dan ook voor het eerst weer open. Gedurende eerste maandag van het seizoen zal de kantine op alle trainingsavonden (ma-do) geopend zijn.  

  We hopen dat al onze leden daar gebruik van gaan maken, zodat het verenigingsgevoel bij iedereen weer gaat bruisen.

  De eerste bekerwedstrijden staan voor de weekenden van 4/5, 11/12 en 18/19 september gepland. Al onze teams, bij zowel senioren als de jeugd, doen hier aan mee - ter voorbereiding op de competitie 2021-2022.

  Dan is het op zaterdag 25 september de dag om het 125-jaar jubileum van de vereniging te vieren. Deze FEESTDAG begint met een sport- en spelprogramma voor onze jeugdteams. In de middag zijn er demonstraties/optredens en een speciale wedstrijd. We besluiten de dag met een groot knalfeest in de avonduren. Er zijn die dag dus geen competitiewedstrijden, die zijn uitgesteld naar een latere datum. Reserveer deze dag alvast in jullie agenda’s!

  Tot slot hopen we dat alles snel weer richting het oude normaal gaat. Zodat we relaxte zomervakantie beleven - en volgend seizoen weer als vanouds van ons favoriete spelletje mogen genieten. Allemaal een fijne vakantie toegewenst!

  Bestuur Vereniging Willem II