• Laatste training Mustafa

    Zaterdag 29 mei gaf Mustafa Demirtas zijn laatste training als hoofdtrainer van zaterdag 1. Gedurende 6 seizoenen trainde hij bij Willem II en daarvoor ook nog enkele jaren bij SV Nordea. Samen met zijn spelersgroep maakte hij sportieve hoogte- en dieptepunten mee. Maar al die jaren was zijn voornaamste doelstelling met elkaar plezier maken met voetballen. Daarin slaagde hij ruimschoots; bij zowel onze club, als bij de tegenstanders was Mustafa altijd een graag geziene gast. Na de training werd hij door spelers groep, supporters en bestuur in de bloemetjes gezet. Op het veld volgde gezellig soort van afscheidsreceptie cq picknick. En bracht iedereen zijn blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet voor de club, aan Mustafa over. Bedankt Mustafa en hopelijk snel weer tot ziens op ons sportcomplex!