• Pupillentoernooi

    Naast de trainingen, probeert onze Jeugdcommissie de pupillen ook zoveel mogelijk onderlinge wedstrijden te laten spelen. Op zaterdag 7 maart jl. werd een toernooi georganiseerd waarbij steeds twee leeftijdscategorieën werden gemixt. In teams van 4 en 5 spelers werd zo een 2 uur durend toernooi gespeeld. Bijna alle spelers van de JO7 tot JO12 teams deden mee, waardoor het een drukte van belang was op de velden. Tussen de wedstrijden door werden de spelers en begeleiders getrakteerd op appels en mandarijnen. Het fruit was gesponsord door supermarkt Izmir Bazar gevestigd bij het winkelcentrum Wagnerplein. Lekker en gezond – hartelijk dank! De ouders van de jeugdspelers konden vanwege de Covid19 restricties, helaas niet aanwezig zijn om te supporteren. Hopelijk wordt dit snel weer mogelijk. Dank aan de organisatie en tot ziens bij de vereniging Willem II.

     

    Filmpje