• Willem II Voetbalkamp

  Yes! We mogen weer voetballen na de zomervakantie!

  Heb jij voetballen de laatste tijd ook zo gemist? Goed nieuws! Na de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar Willem II Voetbalkampen georganiseerd. De Voetbalkampen worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM en de regering. Dit houdt onder andere in dat het maximaal deelnemers 56 zal zijn. Bekijk hier het gehele protocol.

  Tijdens het Willem II Voetbalkamp staat voetbal 3 dagen (tussen 9.00 uur - 15.00 uur) centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop. De kosten van deelname aan een Willem II Voetbalkamp bedragen € 169,- dit is inclusief je eigen Willem II Voetbalkampen tenue (shirt, broek en kousen)! 

  Wat kun jij als deelnemer verwachten?

  - Je eigen Willem II Voetbalkampen tenue
  Nieuw: Skill Games uit FIFA 20
  - Gezonde tussendoortjes en drinken 
  - Begeleiding van gekwalificeerde trainers
  - Willem II Voetbalkampen medaille 
  - Kans op leuke voetbalprijzen 

  Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: voetbalkampen@willem-ii.nl 

  Inschrijven klik hier Locatie Willem II (Heikantlaan 110 Tilburg)