• Grote drukte bij trainingen

    Zoals ieder team in de voorbije twee weken heeft gemerkt, is het zeer druk op onze trainingsvelden. Dit geldt zowel voor de jeugd-als de seniorenteams.  Helaas kan het bestuur van Willem II dit niet zelf oplossen. Bij de gemeente Tilburg is medio april al aangegeven dat we velden tekortkomen en dat deze situatie op termijn tot veel afgelastingen gaat leiden. Nu wordt al van maandag tot donderdag van 18.00 tot 22.00 uur, op onze beide veldjes en op het kunstgras van Merlijn, getraind. Onze mogelijkheden tot verbetering, zijn voor het seizoen 2015-2016 dus zeer beperkt. Graag jullie begrip en medewerking in deze situatie. Spreek onderling af wie, op welk stuk van het veld, gaat trainen. Maak per team een groeps-app aan zodat afgelastingen snel kunnen worden doorgegeven. Als we allemaal meedenken, kunnen toch alle teams met plezier voetballen. Bedankt voor jullie medewerking !