• Einde seizoen 2018-2019 - zomerstop

    Start veldonderhoud

    Op maandag 13 mei start de gemeente met het groot onderhoud van onze beide trainingsvelden en veld 3. Die velden worden dan ge√ęgaliseerd en opnieuw ingezaaid - en zijn tot eind augustus niet meer te bespelen. Onze trainingen worden daardoor verschoven naar het kunstgrasveld en/of veld 2. Graag alleen het middenstuk van veld  2 gebruiken. Niet in de doelgebieden trainen of op de doelen gaan schieten, juist daar is het veld te kwetsbaar. Met dank voor jullie medewerking.

    Vanaf 20 juni worden de velden 1 en 2 aangepakt. Hierop kan dan ook niet meer worden gevoetbald. Na de zomervakantie worden de velden opgeleverd en zijn deze gereed voor het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020. De eerste oefen- en bekerwedstrijden staan voor eind augustus gepland. De competitie begint pas weer in de derde week van september.