• F2 wederom kampioen

Willem II F2 voor de tweede keer in een seizoen kampioen. Wedstrijdverslag: Willem II Jo9/F2 – Desk Jo9/F6. Uitslag 6 – 5.
    8.15 in de kleedkamer, het is opvallend stil, spanning voor de wedstrijd. Na een korte bespreking gezamenlijk naar het voetbalveld. Precies om 9.00 uur aftrap. Helaas stond er een ander elftal van Desk op het veld. Na een moeizame eerste 10 min. Scoorde wij de 1 nul. In de rust was de stand 4 – 3. Tweede helft werd er beter gespeeld. 5 – 3, 5 – 4, 6 – 5 de eindstand. Na de penalty`s werden de medailles uitgereikt door een jeugdbestuurslid. In de kantine kon het feestje beginnen, met frietjes een hapje en allemaal een flesje drinken.

Namens: Kees,Liset en Henk proficiat jongens.

Ook willen wij de ouders bedanken voor de steun en fantatisch gedrag tijdens de wedstrijden.