• Seizoenkaart bestellen

  Wil je er als toeschouwer het komend seizoen (weer) bij zijn, dan biedt Willem II aan haar leden de mogelijkheid om seizoenkaarten met korting aan te schaffen. Een service die je als Willem II lid ontvangt.
   
  Wil je via Willem II van de korting van 15% blijven genieten, dan dien je, via e-mail  (penningmeester@willem2.net) je gegevens (naam, voorletters, volledig adres, geboortedatum, telefoonnummer en het vak van je keuze) zo snel mogelijk doch uiterlijk op 6 juni 2017 door te geven aan Hans van Erven.  Houd je stipt aan de deadline. Maak geen geld over naar Willem II. Je ontvangt van de penningmeester een factuur.
   
  Let op: niet op alle seizoenkaarten krijg je korting! De korting geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar, ouderen vanaf 65 jaar en voor jongeren tot en met 16 jaar op vak J.

  De normale prijzen (zonder korting van 15%) voor een seizoenkaart vind je door hier te klikken. Je komt dan op de website van Willem II.